Pravila privatnosti i opći uvjeti poslovanja

Politika privatnosti objašnjava koje osobne podatke prikupljamo o kupcima, u koju svrhu, kako ćemo ih upotrijebiti, koje mjere zaštite koristimo pri navedenim postupcima s osobnim podacima te koja su prava kupaca. U Politici privatnosti, riječi „mi“, „nas“ i „naše“ odnose se na KAETO (u vlasništvu tvrtke Kaeto promo d.o.o iz Lipovca), a „osobni podaci“ odnose se na bilo koje informacije o koje nam pruža kupac, kao na primjer, kad se prijavite na newsletter i ustupite svoje osobne podatke preko naše internetske stranice www.kaeto.hr , uključujući (ali ne isključivo) svoje ime, prezime, kontakt podatke, adresu i tako dalje.

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice. Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i
objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.
Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?
KAETO D.O.O. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se
koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka. Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:
Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o
tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge. Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka
Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

 pravo na pristup podacima i uvid u podatke
 pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
 pravo na prenosivost podataka
 pravo na povlačenje privole
 pravo na podnošenje prigovora
 pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
 pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u
slučaju podnošenja prigovora

Otkrivamo li bilo kakve tvoje informacije trećim stranama?
Ne prodajemo, ne trgujemo niti na bilo kakav drugi način prenosimo tvoje osobne podatke trećim stranama. Tvoji se podaci i informacije na ovoj web stranici smatraju povjerljivima.

Za sva dodatna pitanja vezana uz Politiku privatnosti budite slobodni javiti nam se putem e-maila info@kaeto.hr .

OPĆI UVJETI POSLOVANJA
Značenje izraza navedenih u ovim Općim uvjetima poslovanja:

1. Prodavatelj – KAETO PROMO društvo s ograničenom odgovornošću
2. Uvjeti poslovanja

Uvjeti prodaje putem internet trgovine www.kaeto.hr
Naziv i skraćeni naziv tvrtke:
KAETO PROMO društvo s ograničenom odgovornošću
KAETO PROMO d.o.o.
Sjedište / adresa:
49282 Konjščina
Lipovec 89 a

Sud na kojem je tvrtka upisana u Sudski registar:
Trgovački sud u Zagrebu
OIB : 04956963951
Osobe ovlaštene za zastupanje:
Helena Sugnetić, Lipovec, direktor i član uprave, zastupa pojedinačno i samostalno
IBAN : HR6623600001103024497

PRIMJEDBE I PRIGOVORI
Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina www.kaeto.hr omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@kaeto.hr
Kaeto promo d.o.o. se obvezuje odgovoriti na sve vaše primjedbe i prigovore u roku od 15 dana.

3. Kaeto.hr – web stranica u vlasništvu Prodavatelja.
4. Kupac – svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluga
izvršila registraciju svojih podataka i naručila proizvod.
5. Korisnik Kaeto.hr – svaka osoba koja web stranicu www.kaeto.hr koristi za
svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanje
informacija o pojedinom proizvodu.
6. Korištenje Kaeto.hr – pristup internet stranici www.kaeto.hr radi dobivanja
informacija o sadržaju iste i / ili ostvarivanja kupnje preko web trgovine.
7. Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem
internet stranice www.kaeto.hr .
8. Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na internet stranici www.kaeto.hr, a
koje je moguće kupiti putem web trgovine.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA (vrijede od 1. listopada 2023. godine)

1. Nositelj svih prava na internet stranici www.kaeto.hr je trgovačko društvo Kaeto promo d.o.o. (u daljnjem tekstu Kaeto promo). Korištenje usluga web trgovine Kaeto.hr, svih pridruženih stranica i servisa na Kaeto.hr omogućuje da se potrošači u svakom trenutku upoznaju s ovim Uvjetima prodaje (u daljnjem tekstu: Uvjeti) i da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.
2. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koje se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Kaeto.hr web trgovine te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu između potrošača (kao krajnjeg kupca) i Kaeto.hr web trgovine, te se smatraju sastavnim dijelom takvih ugovora. Prava i obveze odnose se na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, načine plaćanja, jamstva, reklamacije i povrat, dostavu, zaštitu tajnosti osobnih podataka i drugih pitanja vezanih uz korištenje Kaeto.hr i online kupnju.
3. Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima i da ih redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelj zaključen je s
trenutkom narudžbe proizvoda.
5. Putem Kaeto.hr moguće je izvršiti kupnju proizvoda na području Republike Hrvatske što podrazumijeva dostavu kupljenih proizvoda isključivo na istom
području.
6. Kupac može biti jedino punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor o imenima i računima maloljetnika i potpuno nesposobnih osoba mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a ugovor s djelomično poslovno sposobnom osobom može se zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje protivno odredbama Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
7. Korisnici Kaeto.hr dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelj da ne prihvati takav korisnički pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi Kaeto.hr. Ukoliko Kupac da netočne podatke za dostavu, a dostava se vrati Prodavatelj pod oznakom „nepoznata adresa“ ili „nepoznati primatelj“, Prodavatelj može otkazati narudžbu.
8. Prodavatelj je ovlašten, bez prethodnih obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, drugih podataka vezanih uz web trgovine kao i sve ostale sadržaje na Kaeto.hr zbog čega su Korisnici Internet stranice dužni prilikom svake posjete pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakvih odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.kaeto.hr internet stranici.
9. Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Kaeto.hr i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja Internet stranice ukoliko je ista nastala zbog protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. i drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Također, Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Kaeto.hr.
10. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i / ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na Kaeto.hr. Prodavatelj zadržava pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda koji su postavljeni
prema informacijama od proizvođača.
11. Prodavatelj postavlja na web stranicu Kaeto.hr sve materijale, fotografije i tekst u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupnje. Slike proizvoda na web stranici su simobolične. Prodavatelj ne odgovara za moguće nenamjerne pogreške kod opisa proizvoda.